Kjære nydelige valpekjøpere og litt skryting av Ben Reddik.

Dette innlegget vil jeg dedikere til mine flotte valpekjøpere.

Marte og Prixmos BZ Greger G . «Willis» har vært i aksjon i utstillingsringen. Gutten gjør det svært bra og på NTK Stavanger ble han 3 beste hannhund med CK. PÅ NKK var ringen flyttet og NKK glimret med sin udugeliget og forventer at folk skal lese mail dagen før dagen slik at dem får med seg at de endrer ring,dommer og tid. Shame on you. Willis fikk en bedømming til slutt uten premiering. Men Harry Tast likte gutten godt og han kunne gjort det like bra som på NTK har jeg en følelse på. Takk for hjelpen med Ivo og Soline til dere begge.

Pic of  Willis :

May og Frank har vært med på spor helg i Lom med Prixmos Ida Nicoline Tikken «Tikken». Hun var en reser i sporet og søndagen var det duket for MH test. Frøkna gjorde en meget god figur og fikk en meget god MH test med godkjent skudd. Gratulerer så mye til May og Frank med flotte resultater.

Pic of  Tikken and May Lisbet :

Stolt eier med sin nydelige Prixmo hund :0) Oppdretter er like stolt.

Vilde og Prixmos BZ Kjakan «Kjakan» har vært i ilden på utstilling og fått andre premie. Storfornøyd som de ble fikk de mange rare blikk. Hehe 😉 Kjakan er dessverre underbitt og derfor denne premiereing. Nu er det mulighet for gutten å gå til topps innen agility som er et av Vilde sine mål med Kjakan. Stå på Vilde, dere er dyktige og enda dyktigere skal dere bli.

Pic of Kjakan and Vilde:

Marte og Bonzo har sendt hilsen fra sitt nye hjem. Bonzo koser seg i sitt nye element (LES: stooor Hage) Han stortrives i selskap med sin egen lekekamerat :0) Vi tar dere på ordet og kommer plutselig på besøk 😉

Pic of Bonzo:

Til slutt vil jeg skryte av min fantastike dyktige agility stjerne Ben. På trippelstevne i Stavanger 12. september ble han Norsk agilitychampion og ikke nok med det han ble også Norsk hoppchampion. Han er dermed den første Jack Russell Terrieren i Norge som innehar begge titlene.  Han er også førte norsk registrerte jrt som har vært med på Norges rekruttprosjekt. SKRYTESKRYTESKRYTESKRYTE……..SKRYTESKRYTESKRYTE 😮

Pic of Ben:

Takk for alle gratulasjoner og gode ord.

-Monica-

Reklamer

4 responses to “Kjære nydelige valpekjøpere og litt skryting av Ben Reddik.

 1. kjempeflotte hunder du har monica, eg bare elsker kjakan han er helt min type hund 😉

 2. Gratulerer med AG- og Hoppchampionat på Ben. Dere er så flinke, så. Og så er det så moro å se dere i aksjon, du stråler jo på banen, og alltid blid og gir oppmuntring til oss treiginene.

  • Ååå, tusen takk Wigdis det varmer. Treg eller rask, det er det at man koser seg på banen som teller :0) Selv om det ikke alltid er like lett når frustrasjonen tar over.

 3. Hei!

  Gratulerer med ny hjemmeside/Blogg!! Den så ikke sånn ut sist jeg var innom…
  Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen, GRATULERER med 2 x championat på Ben. Sammen er dere dynamitt:-)

  Klem Julie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s